Van top tot teen doorstroomd met nieuwe energie

De Dr. Hauschka behandelingen hebben een uitwerking op het gehele lichaam. Ze leiden tot een diepe ontspanning en geven een gevoel van weer doorstroomd te zijn. Het gaat erom het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen met versterkende en stabiliserende impulsen en zo weer in balans te komen. 

De meeste Dr. Hauschka behandelingen beginnen met een warm, geurig voetenbad. De  stress van alledag lost op in warmte en het geeft een gevoel van welbehagen. De kern van de behandeling is de lymfestimulatie met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen. Dit bevordert de vloeistofprocessen in het weefsel en stimuleert de regeneratie en gezondheid. De behandeling werkt ontstuwend en ontslakkend en versterkt zo het immuunsysteem.
Natuurlijk hoort daarbij ook het reinigen en verzorgen van het gezicht met natuurzuivere Dr.Hauschka Cosmetica en daarnaast een uitvoerig huidverzorgingsadvies.
Elisabeth Sigmund, de mede-oprichtster van Dr. Hauschka, zei ooit: “De mens heeft twee schoonheden nodig, een innerlijke en een uiterlijke.” En daar ben ik van overtuigd: iemand die zich verzorgt met waardevolle, natuurzuivere cosmetica, die op zichzelf let, die in balans is, straalt dit ook uit.

Klassieke Dr. Hauschka Behandeling

Dé Dr. Hauschka ervaring. Gun jezelf pure verwennerij en ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Info & reserveer

Dr. Hauschka Revitaliserende Behandeling

Geeft frisse energie en laat je huid vrij ademen. Een positieve boost voor je vermoeide huid of in periodes met verandering.

Info & reserveer

Dr. Hauschka Ontspanningsbehandeling

Ontsnap even aan de drukte van alledag. Deze rustgevende behandeling brengt je weer helemaal bij jezelf.

Info & reserveer

Dr. Hauschka Reinigingsbehandeling

Reinigen betekent ademen. Deze intensieve, reinigende behandeling maakt je huid licht en vrij en laat haar stralen.

Info & reserveer

Dr. Hauschka “Tijd voor mijzelf” gezichtsbehandeling

Vaak hollen we de hele dag maar door. Kom even volledig tot rust in dit uur om daarna weer doorstroomd de dag in te gaan.

Info & reserveer

Dr. Hauschka Zuiverende gezichtsbehandeling

Wil je huid graag gekalmeerd en gezuiverd worden? Dan is deze intensieve behandeling precies de juiste voor jou.

Info & reserveer